Bli frivillig!

Dugnad er både sosialt og lærerikt - enten du vil bidra med vedlikehold av hyttene, være turleder eller sørge for rutemerking. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som frivillig sammen med oss.

Turistforeningen er basert på frivillig arbeid. Noen har rødmerket stien fram til hytta. Andre har sørget for vinterved og gass - samt rent sengetøy slik at det er trivelig å overnatte for alle som vandrer i fjellet. Takket være frivillige får vi masse skryt for flotte hytter. I tillegg har vi dyktige turledere som kan ta med andre på tur både sommer og vinter.

Det er mange ulike oppgaver man kan ha som frivillig i turistforeningen, og vi har plass til enda flere i DNT-familien!

Hyttegruppa

I 2022 har vi følgende prosjekter:

• Riving av de gamle uthusene i Kvitsteindalen
  • Ferdigstilling av innredningen på sikringshytta på Østre Sauvatnet.
  • Totalrenovering av Reinfjellhytta.

Rutemerkegruppa

Rutemerkegruppa har ansvar for merking, remerking og vedlikehold av turstiene våre. Alt arbeid gjøres på dugnad.

For tiden mangler vi rutefadder for ruta mellom Storrødvann og Blakkådalshytta.