Bli frivillig!

Dugnad er både sosialt og lærerikt enten du vil bidra med vedlikehold av hyttene, være turleder eller sørge for rutemerking. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som frivillig sammen med oss.

Turistforeningen er basert på frivillig arbeid - at noen merker stien til hytta, at noen har sørga for vinterved og gass samt rent sengetøy så det er koselig å overnatte for alle som vandrer i fjellet. Takket være frivillige får vi masse skryt for flotte hytter. I tillegg har vi dyktige turledere som kan ta med andre på tur både sommer og vinter.

Det er mange ulike oppgaver man kan ha som frivillig i Turistforeningen og vi har plass til enda flere i DNT-familien!

Hyttegruppa

[Her kommer det info om pågående prosjekter]

Rutemerkegruppa

Rutemerkegruppa har ansvar for merking, remerking og vedlikehold av turstiene våre. Alt arbeid gjøres på dugnad.

[Her kommer det info om pågående prosjekter]

-Klopping til Vindskjermen på Mofjellet ila 2019. Materialer ligger der oppe allerede

-Sikring av strekning langs stien i Blakkådalen ila 2019. Noe større prosjekt da det må boltes og sikres med vaier