Dametur til Gråfjellhytta

Fellestur

Fra dato
31. august 2019 kl. 09:00
Til dato
1. september 2019 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sosialt, Dametur
Arrangør
Polarsirkelen Turlag
Turområde
Indre Helgeland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på dametur til Gråfjellhytta like oppunder Okstindbreen.

Vi starter lørdag morgen  med oppmøte på parkeringsplassen ved Plantasjen kl 09.00. Der fordeler vi oss i bilene og kjører til Korgen, og videre opp Brygfjelldalen. Raskeste atkomst er på T-merkete ruter fra Innerdalen i Brygfjelldalen. Vi kan enten gå om Sjurfinnheimen (kortest og brattest) eller opp Slegda (lengst og slakest). Terrenget er lettgått. Ved kryssing av elver i Sjurfinnheimen og oppe på Gråfjellet er det ingen bruer. Hvilken rute vi velger kan vi bli enige om før vi skal starte å gå.

Hver og en tar med seg klær etter vær, stillongs, lue og votter må uansett være med, vi skal tross alt opp på 1000 moh.Hytta har sengetøy, ta med lakenpose evt. sovepose.

Tørrmat og drikke tar dere med så det rekker til søndag ettermiddag. På kvelden satser vi på et spennende tapas-bord. Du kan lage ditt bidrag hjemme og ta det med i sekken. Ønsket drikke tar den enkelte med til seg selv.

Velkommen på tur.

Hilsen Marit og Åshild

 

Dametur til Gråfjellhytta

Bli med på dametur til Gråfjellhytta like oppunder Okstindbreen. Vi starter lørdag morgen  med oppmøte på parkeringsplassen ved Plantasjen kl 09.00. Der fordeler vi oss i bilene og kjører til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Dåbakk
  • Åshild Bjørnådal